ZUPY:

-Rosół z makaronem
-Krem borowikowy
-Ukraińska Solianka
-Krem porowy
-Zupa serowa aromatyzowana białym winem
-Krem brokułowy
-Krem pieczarkowy

DANIA CIEPŁE:

(5 gatunków mięs do wyboru, 3 porcje mięsa na osobę)
-Filet drobiowy w jajku z zapieczonym serem i ananasem
-Szaszłyki z polędwiczki wieprzowej z warzywami grillowanymi
-Pieczona karkówka szpikowana czosnkiem
-Schab nadziewany farszem cebulowo-ziołowym
-Filet drobiowy nadziewany brokułami i serem w migdałach
-Kotlet schabowy panierowany
-Polędwiczka wieprzowa otulona boczkiem
-Pieczone udka z kaczki
-Roladka drobiowa nadziewana szparagami w szynce parmeńskiej
-Schab z grilla faszerowany boczkiem i śliwką kalifornijską
-Kieszonka drobiowa nadziewana farszem porowym
-Pieczeń rzymska
-Pierś drobiowa faszerowana szpinakiem i serem feta
-Rolada wołowa z farszem staropolskim
-Sakiewka z polędwiczki wieprzowej z grzybami
-Roladka drobiowa z serem gorgonzola i suszonymi pomidorami
-Schab nadziewany żurawiną
-De volaille z masłem koperkowym
-Roladka wieprzowa z pieczarkami
-Filet z kurczaka w płatkach kukurydzianych z serem mozzarella
-Delikatna rolada drobiowa z warzywami
-Klopsiki wieprzowe z pieczarkami
-Filet z łososia na duszonych porach
-Roladki z miruny, grillowana cukinia i suszone pomidory
-Kluski śląskie
-Ziemniaki z wody
-Kapusta zasmażana
-Surówki z warzyw sezonowych

DESERY:

-Murzynek czekoladowy z lodem waniliowym
-Tiramisu
-Waniliowa pana cotta z musem malinowym
-Mus kawowy z likierem
-Jabłko w cieście francuskim z lodem waniliowym
-Creme brulee
-Czekoladowy mus z mascarpone
-Lody waniliowe w gorącym musie malinowym
-Kawa mrożona z lodami i bitą śmietaną oraz likierem
-Kompozycje z owoców filetowanych i drylowanych

PRZEKĄSKI ZIMNE:
(8 przekąsek do wyboru)

-Biszkopt serowy nadziewany filetem drobiowym
-Rolada drobiowo-wieprzowa nadziewana szynką w otulinie ziołowej
-Szynka z nadzieniem chrzanowym w delikatnej galarecie
-Melon otulony szynką parmeńską
-Mus paprykowo-drobiowy
-Roladki drobiowe faszerowane pieczarkami i szpinakiem
-Roladka serowa z warzywami
-Terrina z łososia otulona w plastrach cukinii
-Roladki rybne z paluszkami krabowymi w norii
-Schab faszerowany śliwką kalifornijską
-Polędwiczka w koszulce orzechowej nadziewana żurawiną
-Jajka faszerowane pastami rybnymi i serowymi
-Rolada drobiowa w nori z czarnym sezamem i groszkiem
-Pulpeciki drobiowe w zalewie octowej
-Łosoś wędzony na grillowanej cukini z pastą chrzanową
-Zapałki drobiowe w cieście japońskim
-Roladki z tortilli z trzema nadzieniami
-Koreczki oraz mini szaszłyki drobiowe z sosem koktajlowym
-Tatar wołowy
-Rolada szpinakowa z serem
-Trójkąty drobiowo-wieprzowe
-Łosoś w delikatnej galarecie z warzywami
-Polędwiczka wieprzowa z suszonymi pomidorami
-Stożki drobiowe z pieczoną papryką otulone w boczku
-Biszkopt paprykowy z farszem śmietankowym
-Tatar z łososia na ciemnym pieczywie
-Pieczony boczek rolowany nadziewany musem żurawinowym
-Paluszki drobiowe panierowane w płatkach kukurydzianych z sosem czosnkowym
-Sushi maki i nigiri
-Łódeczki z łososiem wędzonym, faszerowane serkiem śmietankowym
-Polędwiczka nadziewana farszem drobiowym i szparagami
-Mus drobiowy oraz szpinakowy w plastrach marchewki
-Carpaccio z polędwicy wołowej aromatyzowane pieprzem cytrynowym
-Pasztet drobiowo-wieprzowy w cieście francuskim i żurawiną
-Grillowana cukinia faszerowana serem ricotta i pesto bazyliowym
-Bliny ziemniaczane z łososiem wędzonym i kwaśną śmietaną
-Karkówka pieczona z farszem drobiowym
-Schab po kasztelańsku faszerowany musem chrzanowym
-Deska serów żółtych i pleśniowych
-Galaretka drobiowa
-Ryba po grecku
-Śledzie w śmietanie z rodzynkami
-Rolmopsy
-Sałatka azjatycka z sosem słodko-kwaśnym
-Sałatka ananasowa
-Sałatka selerowa z czerwoną fasolą
-Sałatka gyros
-Sałatka z kurczakiem wędzonym
-Sałatka koktajlowa z krewetkami
-Sałatka z kurczakiem w panierce bazyliowej i serem lazur
-Sałatka makaronowa
-Sałatka ze słonecznikiem
-Sałatka brokułowa z fetą oprószona migdałami
-Sałatka cezar
-Sałatka hawajska
-Sałatka tortellini
-Sałatka warzywna

PRZEKĄSKA CIEPŁA:

-Pieczeń wieprzowa z sosem grzybowym podawana z ryżem
-Mini lasagnez musem drobiowo-szpinakowym
-Szaszłyki bałkańskie z sosem tzatziki
-Gołąbki z kaszą pęczak w sosie grzybowym
-Muszelki faszerowane mięsem, zapiekane w sosie beszamelowym
-Delikatne gołąbki w sosie pomidorowym
-Mini pizza z ciasta francuskiego i szpinaku, dressing czosnkowy
-Quiche z boczkiem i porem na kruchym cieście
-Pałki drobiowe nadziewane śliwką kalifornijską z sosem tao-tao
-Łosoś w cieście francuskim z sosem cytrynowym
-Cannelloni faszerowane mięsem drobiowym i szpinakiem
-Ravioli z serem ricotta i szpinakiem, emulsja czosnkowa
-Flaki wołowe
-Boeuf strogonow
-Zupa gulaszowa

KOLACJA I

-Grillowana pierś drobiowa na styl włoski
-Pieczone pałki drobiowe
-Golonka gotowana
-Kaczka pieczona z jabłkami i żurawiną
-Szaszłyki drobiowe z warzywami grillowanymi

-Ziemniaczki pieczone
-Frytki
-Sałatka grecka z sosem vinigrette

KOLACJA II

-Barszcz czerwony z pasztecikiem francuskim, krokietem lub paluszkami francuskimi z sezamem i słonecznikiem

Kawa i herbata jest wliczona w cenę przyjęcia

Ostateczne potwierdzenie liczby gości 7 dni przed planowanym terminem przyjęcia

Uwagi: dzieci do lat 3 bezpłatnie
dzieci od 3 do lat 8, 50% ceny
ciasto, alkohol zakup we własnym zakresie

Dbając o zdrowie naszych gości oraz jakość świadczonych usług w naszym lokalu zastrzegamy wgląd do paragonów dotyczących zakupu alkoholu oraz ciasta.